2018.08.23.

RADIÁL TRADE Kft. – GINOP-2.1.8-17-2017-01406

Sajtóközlemény

„A Radial Trade Kft. adaptív technológiai fejlesztése”

A RADIÁL TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 5 007 500 forint uniós támogatást nyert a GINOP-2.1.8-17 – A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati kiíráson a Széchényi 2020 keretében. Az 10 015 000 forintos összköltségű beruházás révén a vállalkozás a pályázatban megjelölt autóipari műszaki berendezések és eszközök beszerzését valósította meg.

 

A RADIAL TRADE Kft. 1993-ben alapított vállalkozás, amelynek főtevékenységi köre a Gépjárműjavítás, -karbantartás, mely alatt ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújt. A cég székhelye Baján, közvetlenül az 51-es főútvonal mellett található, igen frekventált helyen, a Dózsa György út 64.-es szám alatt. Közvetlenül mellette, telephelyként a gépjármű karbantartó és javító műhely, amely  a projekt megvalósítási helyszíne. A beruházás részletei:

  • 1 db S45 TOP Automata kétsebességes gumiszelő berendezés beszerzése és üzembe helyezése
  • 1 db BLA-6202S kétkamerás futóműállító berendezés beszerzése és üzembe helyezése
  • 2 db Konfort 760 Automata Klímakarbantartó készülék beszerzése és üzembe helyezése
  • 1 B-335C nagyteljesítményű kerékkiegyensúlyozó berendezés beszerzése és üzembe helyezése

 

A vállalkozás a támogató okirat hatályba lépését követően kezdte meg a beruházást. Az eszközöket megrendelte a GarAgent AutóTeszt Hungary Kft.-től, mint forgalmazótól. Az eszközöket 2018.08.23.-án átadták a Radiál Trade Kft-nek, amelyet egy időben üzembe is helyeztek.

A projekt eredményeként minőségi egyrészt szolgáltatás javulás történt például az újgenerációs futóműállító berendezés a gyorsabb, pontosabb mérések és diagnosztika elvégzésére képes. Nagyobb teljesítményű kerékkiegyensúlyozó berendezéssel a mérési folyamat és pontosság javult. Az automatikus vezérlő elektronika és a lézerpointer felgyorsította a súlyfelrakási folyamatokat. A megnövelt munkaasztalú automatizált, kétsebességes gumiszelő berendezés pedig nagyobb szélességi tartományban képes a felnikről az abroncsot eltávolítani. Az automata klímakarbantartó készülék nem csak a hagyományos személy-, kishaszon-, haszongépjárművek, hanem már a hibrid meghajtású járművek klímaberendezéseinek hűtőgáz utántöltésére, lefejtésére, tisztítására is alkalmassá tette a beruházót.

A projekt megvalósítása által magas minőségi színvonalú, a fogyasztók által keresett szolgáltatások, melyek minősége, színvonala, és időtartama javult, lerövidült.

A megvalósítás helyszíne:

  • 6500 Baja, Dózsa György út 64

A Projekt kezdetétől a projekt befejezésig terjedő időszakra megállapított, le nem vonható ÁFA-val számított maximális elszámolható összköltsége 10 015 000 Ft, azaz tízmillió-tizenötezer forint. A Támogatás intenzitása: 50 %

A projekt az eredeti célkitűzéseknek megfelelően sikeresen és eredményesen megvalósult.

Scroll to Top
You can`t add more product in compare